UNIEKE KUNST KOPEN DOE JE BIJ COBRA ART

Bent u op zoek naar authentieke, moderne, abstracte of eigentijdse kunst? Het kopen van unieke kunst gaat niet over één nacht ijs. Daar kunt u als kunst liefhebber natuurlijk over meepraten. De kenner weet dat de kunstgeschiedenis net zo’n grote rol speelt als de moderne ontwikkelingen in de kunstwereld. Cobra Art biedt u een groot scala aan prachtige werken van de beste kunstenaars ter wereld. Wij nemen u graag mee in de mogelijkheden.

Fotokunst van Philippe Shangti

DE MEEST TOONAANGEVENDE KUNSTENAARS VAN NU

Heeft u nog geen idee welke kunstenaars geschikt zijn voor uw galerie of interieur? Wilt u weten welke toonaangevende kunstenaars echt top of the bill zijn? Cobra Art werkt samen met wereldberoemde kunstenaars uit allerlei verschillende genres. Van klassiek tot modern en abstract tot surrealisme. Bij ons vindt u onder meer werken van de volgende spraakmakende kunstenaars:

 

KUNST KOPEN: EEN ADEMBENEMENDE DIVERSITEIT

Een spraakmakend in- of exterieur realiseren door moderne kunst te kopen? Of een geweldige expo organiseren door abstracte kunst van beroemde kunstenaars tentoon te stellen? Ons assortiment kunstsoorten komen uit het hoogste segment in een brede diversiteit. Zo kiest u uit diverse prachtige masterpieces, photographic art, paintings on canvas en objects & sculptures. Deze lichten we verderop toe, zodat u een goed beeld krijgt van onze mogelijkheden en type kunstwerken.

ONZE ARTIESTEN

ONZE MODERNE KUNST

Binnen onze collectie vindt u diverse werken uit de moderne kunst. Alles wat modern is, is tevens experimenteel. Daarnaast voelt modern vaak als nieuw, maar kan het ook zeker invloeden bevatten uit de verre kunstgeschiedenis. Cobra Art heeft een ruime collectie vol zeer exclusieve, moderne kunstwerken van beroemde kunstenaars die aansluiten bij diverse stijlen en smaken. Wilt u moderne kunst kopen van het hogere segment? Dan komen wij graag met u in contact.

moderne kunst

UNIEKE ABSTRACTE KUNST

Geen kunstwerk is hetzelfde en dat is waarom abstracte kunst kopen bij Cobra Art enkel toekomt aan de kunstkenners van nu. Zij weten als geen ander waar de echte kwaliteit in verscholen zit. Het gebruik van diverse kleurstellingen, materialen en creatieve ideeën smelten samen tot een abstracte vertoning. Als liefhebber van abstracte kunst vindt u bij ons een zee aan creatieve werken met een eigenwijze stijl. De collectie is een lust voor het oog en komt prachtig tot zijn recht op de meest uiteenlopende locaties.

KUNST KOPEN BIJ ONLINE GROOTHANDEL

Online kunst kopen bij Cobra Art betekent weten wat je koopt onder betrouwbare omstandigheden mét degelijk advies van prominente kunstkenners. Wij weten wat er speelt in de kunstwereld en kunnen u voorzien van specifieke informatie over allerlei toonaangevende kunstenaren. Niet alleen op het gebied van fotografie op plexiglas, maar ook sculpturen en objecten vallen hier onder. Daarnaast kunt u bij ons zeer exclusieve fotografiekunst kopen van bijzondere, hooggewaardeerde artiesten.

Fashion en Faces fotografie

BELEGGEN IN KUNST MET GOED RENDEMENT

Kunst kopen als belegging kan een goede investering zijn voor later. Net als aandelen, kunnen bijzondere kunstwerken namelijk flink in waarde stijgen. Denk hierbij niet alleen aan de oud-kunstenaars of de kunstgeschiedenis, maar ook aan de opkomende creatieve namen die een plek bovenaan de ranglijst verdienen. Veel hiervan zijn al onder menig kunstliefhebber bekend, maar er zijn genoeg opkomende artiesten die nu ook al zeer gewild zijn. Het is daarom goed om ook op deze kunstenaars te letten met het oog op wederverkoop óf het tentoonstellen ervan.

Wij hebben al veel prachtige art pieces verkocht aan de B2B sector. Of u nu voor kunst kiest als liefhebber, als investeerder of als belegger, bijzondere kunstwerken zijn altijd interessant.

beleggen in kunst

KUNST KOPEN ALS BEDRIJF

Bent u projectontwikkelaar, architect, designer of directeur van een groot kantoor? Kunst leent zich voor allerlei doeleinden. Of dat nu een investering is, een belegging of simpelweg de keuze om er zelf jarenlang van te kunnen genieten. Kunst kopen als bedrijf is absoluut een pré als u kunstliefhebber bent of bijvoorbeeld inspiratievolle schilderijen of sculptures wilt plaatsen op kantoor. Een werkvloer vol inspiratie krijgt hierdoor uiteraard nog meer een productieve sfeer.

Al veel kunstliefhebbers gingen u voor en kochten diverse kunststukken van beroemde schilders en beeldhouwers om kantoren en bedrijfspanden meer sfeer te bieden. Exclusieve ruimtes, waaronder bijvoorbeeld congreszalen, maar ook kantoortuinen krijgen ineens een bijzonder kunstzinnige sfeer.

kunst kopen als bedrijf

BRENG UW GALERIE TOT LEVEN

Kunst kopen voor uw galerie? Wilt u meer exclusiviteit aanbrengen bij uw huidige exposities? Dankzij de grote diversiteit aan verschillende kunstvormen- en soorten is de kans groot dat u slaagt met kunstwerken uit de collectie van Cobra Art. Wij bieden niet alleen veel diversiteit, maar ook een hoge exclusiviteit. Alle werken zijn bedacht en gemaakt door artiesten van het hoogste segment. Dat betekent hoogwaardige kwaliteit, zeer exclusief en in een passend prijssegment.

EXCLUSIEVE KUNSTFOTOGRAFIE KOPEN

Bent u geïnteresseerd in exclusieve kunstfotografie? Dan bevindt u zich op de perfecte plek bij Cobra Art. Ons aanbod bestaat namelijk uit veel diverse werken in een prachtige kunstvorm, namelijk kunstfotografie op plexiglas. Een hoogstaande en unieke presentatie van foto’s die u nog maar zelden tegenkomt. Door kunst achter plexiglas te zetten creëert u namelijk een kraakheldere kwaliteit van de foto. Fotografiekunst kopen van een zekere exclusiviteit geeft een extra dimensie aan het interieur van een galerie, tentoonstelling, kantoor, catwalk of andere ruimtes.

GEÏNTERESSEERD IN EXCLUSIEVE KUNSTWERKEN?

Bent u gecharmeerd van onze collectie en wilt u graag in contact komen met ons? Geef dan hier bij ons aan in welke kunstwerken u geïnteresseerd bent en wij nemen spoedig contact met u op. Langskomen bij ons kan alleen op afspraak. Wij voorzien u tijdens deze meeting graag van advies.

Menu