JAIME IBARRA EEN ALLROUND KUNSTENAAR

Jaime Ibarra is een alleskunner wanneer het om kunst gaat. Hij is een Flamencogitarist, grafisch designer, Photoshop expert en daarnaast ook nog eens een kunstfotograaf. Geboren in Spanje heeft Jaime Ibarra vervolgens zijn vormende jaren genoten in Australië om daarna in Austin Texas uit te komen. Hij is de fotografie ingedoken en nadat hij erachter kwam dat commercieel werk niks voor hem was heeft hij zich gespecificeerd in de kunstfotografie. Hij geeft daarnaast workshops en cursussen Photoshop. Een programma dat hij gebruikt om totaal nieuwe werelden te creëren. Ibarra zegt zich slechts op de kunst te richten en zich niet druk te maken over de verkoop. Alleen de creatie telt voor hem.

Vrouw met vlinders van Jaime Ibarra

JAIME IBARRA CREËERT EEN KLEURRIJKE FANTASIE

Jaime Ibarra zijn werk wordt, volgens hemzelf, bepaald doordat hij synesthesie heeft. Dit is een vermenging van de zintuigen, waardoor hij bijvoorbeeld kleuren hoort. Zo creëerde Jaime Ibarra met ‘Woman with Butterflies’ (een van zijn beroemdste werken) en kleurrijke fantasiefoto van een vrouw omringd door zwierende vlinders. De modellen waarmee hij werkt fotografeert hij daarbij vaak met een indringende gezichtsuitdrukking, met ogen die recht in de ziel lijken te kijken. Zijn fotografie heeft daarnaast altijd een zekere mate van intensiteit en dynamiek als gevolg van de posering die hij zelf als kunstenaar kiest.

Kunst van Alain Devolye

JAIME IBARRA TE KOOP BIJ COBRA ART

U kunt er nu voor kiezen het werk van Jaime Ibarra op plexiglas of een andere materiaalsoort af te laten drukken en bij Cobra Art te bestellen. Ibarra is een van de kunstfotografen waar we graag mee samenwerken en zijn kunst weet overal een prachtige ambiance te creëren. Dit komt zeer waarschijnlijk door zijn grote gevoel voor het gebruik van kleur en de krachtig beelden die hij hiermee weet te produceren. Onze collectie toont dit dan ook zeer duidelijk. Bekijk ook de kunstwerken van onze andere artiesten.

DISCOVER OUR
LATEST NEW ART WORKS

Founded in 1983 as a family business, Cobra Art Company is one of the leading International art wholesalers and distributors in plexiglass photography, paintings, masterpieces, objects and sculptures.

We regularly create new Art collections in close collaboration with various International artists and photographers.

GO ON OUR VIRTUAL TOUR
AND EXPERIENCE  THE COBRA WAY OF LIFE

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY AMSTERDAM

Click here to login for virtual tour –

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY ROTTERDAM

Click here to login for virtual tour –

Menu