MARNIX DE PAEPE

Marnix de Paepe is een Vlaming die in de stad Gent is geboren en opgegroeid. Oorspronkelijk was hij zelf een model, maar hij kwam erachter dat zijn eigenlijke passie niet bij het poseren lag, maar bij het camerawerk zelf. Hij besloot deze passie te volgen en dus werd Marnix de Paepe fotograaf. Hij begon als fotograaf door zichzelf in te lezen in boeken over fotografie en ook door te kijken naar de grote meesters van het vakgebied. Een van hen, Helmut Newton, zou altijd zijn grote voorbeeld blijven. Al snel werkte Marnix voor verschillende grote bedrijven en merken, tot hij ervoor koos de overstap te maken van commerciële fotografie naar de kunstfotografie. Ben jij benieuwd naar het werk van Marnix de Paepe als fotograaf? Lees dan snel verder of bekijk onze catalogus! Cobra Art biedt namelijk diverse werken van deze unieke fotograaf aan.

Foto op Plexiglas van Alain Devolye

MARNIX DE PAEPE KUNSTFOTOGRAAF

Marnix de Paepe heeft vervolgens zijn bedrijf opnieuw uitgevonden door zich te ‘branden’ onder de noemer MRNX. Nu heeft hij, naar eigen zeggen, eindelijk de ‘vrijheid der creatie’ gevonden. Marnix de Paepe vond zijn bezieling in het fotograferen van het naakte vrouwelijke lichaam. Hij noemt haar een godin en haar sensualiteit vervult hem met licht. Dit is dan ook sterk terug te zien wanneer u zichzelf een blik gunt op het al ruime portfolio van het werk van Marnix de Paepe als fotograaf. De vrouwelijke vorm wordt gevierd en haar seksualiteit toont zich in het prachtige zwart en wit van Marnix de Paepe’s werk als fotograaf.

Kunst van Alain Devolye

MARNIX DE PAEPE TE KOOP VIA COBRA ART

In de collectie van Cobra Art prijken nu ook de fotografische kunstwerken van Marnix de Paepe als fotograaf. Werken als Bright Eyes, High Heels, Ivory Keys en Hungry Eyes van Marnix de Paepe zijn dus nu via onze website te bestellen. De passionele foto’s geschoten door deze kunstenaar zullen een aantrekkende werking hebben in elke kamer of kantoor waar u ze ophangt. Het is dan ook niet voor niets dat deze kunstfotograaf al meerdere tentoonstellingen heeft gehad in grote steden als Parijs en Antwerpen. Zijn foto’s zijn dan ook zeer in trek bij kunstliefhebbers van over de hele wereld. Genoeg reden om een kijkje te nemen bij zijn prachtige werk! Naast het werk van Marnix de Paepe als fotograaf, hebben wij ook kunstwerken van vele andere kunstenaars in ons aanbod beschikbaar. Denk hierbij aan kunstenaars zoals Oscar Munar.

MARNIX DE PAEPE FOTOGRAFIE KOPEN

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Marnix de Paepe zijn werk als fotograaf, dan bent u bij Cobra Art aan het juiste adres. Vraag nu snel een offerte aan voor zijn kunstwerken, of neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken! Onze medewerkers helpen u namelijk met alle plezier verder.

DISCOVER OUR
LATEST NEW ART WORKS

Founded in 1983 as a family business, Cobra Art Company is one of the leading International art wholesalers and distributors in plexiglass photography, paintings, masterpieces, objects and sculptures.

We regularly create new Art collections in close collaboration with various International artists and photographers.

GO ON OUR VIRTUAL TOUR
AND EXPERIENCE  THE COBRA WAY OF LIFE

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY AMSTERDAM

Click here to login for virtual tour –

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY ROTTERDAM

Click here to login for virtual tour –

Menu