JORDI GOMEZ

Jordi Gomez is een in Spanje geboren kunstfotograaf en filmmaker. Afkomstig uit het kleine Caldes de Montbui heeft hij vanaf zijn 22e over de hele wereld gereisd. In deze periode is Jordi Gomez ook zijn mentor Jeremy Simons tegengekomen. Een Australische fotograaf wiens assistent hij is geworden en waarvan hij alle technieken van de kunstfotografie heeft geleerd. Sindsdien is Gomez voor zichzelf gaan werken en heeft hij over de hele wereldtentoonstellingen gehad en is zijn werk verschenen in bladen als FHM, Vogue en Elle Glamour. Hij heeft daarnaast met de grootste kleding- en modemerken samengewerkt en is hij overal een gevestigde naam.

Kunst van Jordi Gomez

JORDI GOMEZ DEELT MET KUNST ZIJN KIJK OP HET LEVEN

Jordi Gomez zijn stijl laat zich het beste beschrijven als een mix tussen plezier, glamour, mode, reclame, lifestyle en sensualiteit. Al werkt hij veel in de reclame- en modewereld, toch is Jordi Gomez door kunst gegrepen. Het is de kunst en dan voornamelijk de fotokunst waar hij zich volledig kan uiten en zijn visie op het leven kan delen. Natuurlijk hangt dit dicht tegen zijn commerciële stijl aan, maar zijn kunstfotografie is vaak net iets expressiever en toont kanten die hij anders niet laat zien. Zijn kunst varieert van zwart-wit, tot sepiakleurig tot felle groenblauwe contrasten en van erotisch tot zeer kunstzinnig en abstract.

Fotokunst van Jordi Gomez

JORDI GOMEZ IN ONZE KUNSTCOLLECTIE

De kunstwerken van Jordi Gomez zijn nu ook te vinden in de collectie van Cobra Art. Werken als Dreamcatcher, Girl in a Car, Backseat Romance en What’s for Dinner kunt u nu dus ook bij ons bestellen. Zijn kunst wordt al verkocht over de hele wereld en overal zijn er hotels, clubs en restaurants te vinden die via zijn werk een speciaal gevoel aan hun locaties geven. Deze speciale sfeer die de creaties van Gomez geven kunt u nu dus ook in uw eigen huis verwerken. Laat u verrassen. Neem ook een kijkje bij onze sculpturen en objecten!

DISCOVER OUR
LATEST NEW ART WORKS

Founded in 1983 as a family business, Cobra Art Company is one of the leading International art wholesalers and distributors in plexiglass photography, paintings, masterpieces, objects and sculptures.

We regularly create new Art collections in close collaboration with various International artists and photographers.

GO ON OUR VIRTUAL TOUR
AND EXPERIENCE  THE COBRA WAY OF LIFE

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY AMSTERDAM

Click here to login for virtual tour –

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY ROTTERDAM

Click here to login for virtual tour –

Menu