FOTO OP PLEXIGLAS

Fotokunst dat tot leven komt, kleur, passie en talent komt tot zijn recht met een foto op plexiglas. Onze samenwerking met kunstenaars over de hele wereld biedt voor iedere smaak en inrichting een prachtige plexiglas foto. Een foto afdruk op plexiglas groot, zwart & wit in diverse soorten en maten. U kunt bij ons kiezen uit elf verschillende kunststromen plus een bestseller categorie. Als marktleider zijn onze foto’s op plexiglas als beste getest. Hier vindt u de meest gewilde en meest prachtige foto’s op plexiglas kunstwerken. Geef uw inrichting extra diepgang en een passionele uitstraling met nieuwe fotokunst op plexiglas van Cobra Art.

ONZE PLEXIGLAS COLLECTIE

Bij Cobra Art heb je de keuze uit verschillende collecties. Waar je het werk ook wilt hangen, en of je liever Urban Art of Artistic Nude aan de muur ziet, voor elke ruimte hebben wij absoluut een passend in onze collectie.

ARTISTIC NUDE PLEXIGLAS FOTO’S

Geniet van de erotische artistieke vrijheid die onze artistic nude collectie u biedt. Maak uw keuze uit tientallen kunstwerken. Een zwart wit foto op plexiglas van kunstenaar Marnix de Paepe zoals de ‘Retroviseur’. Een prachtige maar mysterieuze toevoeging voor de liefhebber van stijl en modern. Of kies voor meer excentrieke maar toch erotische plexiglas foto voor thuis. ‘Gold Fever’ van artiest Harley is een kleurrijk en romantisch kunstwerk voor de liefhebber van excentriciteit,

POP ART FOTOGRAFIE

Een van de meest bekende en gewilde kunstvormen van deze tijd. Pop art fotografie is ontstaan in de jaren 50 in de USA en UK. U herkent Pop art fotografie aan de opvallende felle kleuren. Pop art bevat een boodschap, de meesterwerken van de artiesten willen je graag iets duidelijk maken over de consumptiemaatschappij waar wij nu in leven. Dit zie je ook direct terug in de speelse en originele kunst die deze stijl ons te bieden heeft.

BESTSELLERS

De meest spraakmakende en exclusieve fotokunst van wereldberoemde artiesten. Bekijk onze bestsellercollectie waar wij foto’s op plexiglas van de meest indrukwekkende kunst voor u hebben. Van pop art tot modern abstract of toch liever natuur of erotisch schoon? Hier vindt u de meest gewilde en prachtige fotokunst.

FOTO OP PLEXIGLAS ZWART WIT

Diepe en rauwe fotokunst passend bij iedere inrichting van modern tot klassiek. Onze zwart wit collectie foto’s op plexiglas zijn verademend. Beeldschone kunstwerken als ‘Dark Elegance’ van Marnix de Paepe of Purification van Igor Visaldis. Zijn de spraakmakende plexiglas foto kunstwerken voor de kenner en bewonderaar.

CELEBRITIES FOTOKUNST OP PLEXIGLAS

Uw favoriete acteur, popartiest of muzieklegende in alle kleuren en stijlen vereeuwigd aan uw muur? Bekijk onze plexiglas foto celebrities collectie. Zoekt u een echte blikvanger? Dan zijn de spraakmakende kunstwerken van James Chiew misschien wat voor u. Liever een rustige en klassiek stijlvoller kunstwerk? Bekijk de ‘Audrey Hepburn” van artiest Gaby dan eens. Maak van uw inrichting een walk of fame met wereldsterren.

CITIES EN URBAN ART 

De meest prachtige wereldsteden en haar infrastructuur door het ogen van een kunstenaar. Dag, nacht, zwart of wit de kern van uw favoriete stad in een indrukwekkende foto vastgelegd en gedrukt op plexiglas. Een kleurrijke pracht zoals “One House Colora” van Alain Delvoye. Of toch diep emotioneel een veelzeggend met minder zoals de ‘Brooklyn Bridge Night’ van Thierry vanHuysse. Waan u zelf door de vastgelegde wereldsteden vanuit waar u wil en laat u zich erin opgaan. Bekijk hier onze cities en urban art collectie.

EEN CONTEMPORARY ART FOTO OP PLEXIGLAS

Eigentijd van deze tijd een moderne en actueel kunstwerk met diepgang en boodschap. Als dat is wat u zoekt dan bieden wij onze contemporary art collectie graag aan. Spraakmakende kunstfoto’s op plexiglas voor de bewonderaar en uitgesproken kunstliefhebber. Bekijk de kleurrijke fantasievolle creaties als ‘Whispy Pink’ van Mark Mawson. De vele kleuren geven altijd een indrukwekkend resultaat bij een foto op plexiglas.

FASHION EN FACES

Van indrukwekkende portretten tot de verbeelding van onbegrensde artistieke fantasie. Bekijk de fashion en faces collectie hier. Een foto op plexiglas van gecreëerde en realistische kunst. Een kunstwerk als ‘Blue Autumn Camouflage’ van Alain Devolye is een parel voor de klassiek geliefde. Wanneer u toch liever voor modern gaat is de ‘G Gold’ van Jean Raphael wellicht meer iets voor u.

MODERN ABSTRACT

Laat uw verbeelding spreken voel de passie van de kunstenaar expressie. Diepgang en inleving is wat de collectie modern abstract u brengt. Prachtige verbeeldende kunstwerken perfect voor plexiglas foto kunstwerken. Ontstijg uw verwachtingen en die van uw gasten met de ‘Gallaxy ||’ van artiest Harley. Of verlies uzelf in de verbeelding van ‘Breathing Cobra’ van Alain Devolye.

modern en abstract

NATURE WILDLIFE PLEXIGLAS FOTO’S

Adembenemende foto’s van prachtige natuur en wild. Vereeuwigd in een foto op plexiglas vol emotie en realiteit. Prachtwerken die ziel en gevoel uitstralen door het talent van de artiesten. Deze ruime collectie biedt kunst passend bij elk interieur. Geweldige artiesten zoals Dirk Karsten of Thierry VanHuysse stellen hun talent beschikbaar.

Foto op plexiglas bestellen? Neem contact met ons op

Heeft u een foto gezien die u absoluut bij u thuis wilt hebben? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op om uw foto op plexiglas te bestellen. Dat kan via onze contact pagina of kom langs in een van onze galleries.

THUIS AAN DE MUUR

Naast photographic art hebben we ook een exclusieve collectie van schilderijen, masterpieces en objecten.

MASTERPIECES
Uitzonderlijk mooie en unieke stukken van speciale materialen.

PAINTINGS ON CANVAS
Mixed media paintings, uniek doordat de kunstenaar ze nabewerkt.

OBJECTEN
Zeer gelimiteerde en gevarieerde sculpturen en objecten.

EXCLUSIEVE WERKEN.

Moderne eigentijdse stijlen als modern, lifestyle, urban art, artistic nude en abstract worden in een verfrissend en vernieuwd jasje gestoken, en alles in unieke of zeer gelimiteerde oplages.

INTERNATIONALE ARTIESTEN.

Samen met vooraanstaande (inter)nationale kunstenaars en fotografen presenteren we elk seizoen een nieuwe collectie exclusieve kunst.

BEPERKTE OPLAGE.

Door de lage oplage van maximaal 100 stuks is de kunstenaar altijd betrokken bij de productie van elk exemplaar. Elk werk is dus echt een investering.

NEWSLETTER

Cobra Art Company houdt u graag op de hoogte omtrent de nieuwste collecties, kunstenaars en events. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Menu