JAMES CHIEW

James Chiew is afkomstig uit Singapore. Hij heeft nooit een kunst- of ontwerp opleiding gehad. Schilderen startte voor hem als hobby. Later is hij daar ook fotografie bij gaan doen en het was in deze kunstvorm dat James Chiew zijn grootste bekendheid verwierf. Dit was namelijk met het kunstwerk Beatrix 3-D dat nog heeft gehangen in het Paleis het Loo voor de tentoonstelling ‘Image of Beatrix’ in 2013. Recentelijk heeft hij ook een Volkswagen Passat mogen veranderen in een kunstobject voor een leasebedrijf en het project Artcar 2015. Inmiddels heeft Chiew ook zijn eigen designstudio opgericht en is hij een grote naam geworden in de horeca- en bedrijfskunst.

Fotokunst van James Chiew

JAMES CHIEW GEEFT MET KUNST EEN VENSTER OP HET ALLEDAAGSE

James Chiew is een kunstenaar die zich laat inspireren door het alledaagse. De gewone momenten en objecten in het leven, waar anderen wellicht niet bij zullen stilstaan. Hij laat graag gewone objecten of mensen op een speciale manier zien, waardoor mensen na zullen gaan denken over de plaats die deze objecten of mensen innemen in de wereld. Daarbij tracht James Chiew art (of kunst) in al zijn vormen en met allerlei materialen te gebruiken. Zijn werken bestaan, zoals hij zelf zegt, dan ook vaak uit meerdere lagen, waardoor er verschillende boodschappen in zijn kunst te zien zijn.

JAMES CHIEW NU IN DE COLLECTIE VAN COBRA ART

Zowel de schilderijen, foto’s en andere kunstobjecten van James Chiew zijn nu te bewonderen en te bestellen uit de collectie van Cobra Art. Zijn werk is al op vele plekken tentoongesteld, waaronder exposities in Berlijn en op Ibiza. Deze kunstenaar is altijd op zoek naar het onmogelijke. Om Chiew te citeren: ‘Als het niet mogelijk is, dan maak ik het mogelijk.’ Chiew heeft in 2014 samengewerkt met Cobra Art voor onze Masterpiece Collection, hierdoor zijn er in onze Brandstore een aantal exclusieve kunstwerken van hem verkrijgbaar die u nergens anders kunt aanschaffen. We nodigen u dan ook graag uit om eens langs te komen om deze en andere werken te bekijken. Voor het adres van onze Brandstore kunt u klikken op contact.

DISCOVER OUR
LATEST NEW ART WORKS

Founded in 1983 as a family business, Cobra Art Company is one of the leading International art wholesalers and distributors in plexiglass photography, paintings, masterpieces, objects and sculptures.

We regularly create new Art collections in close collaboration with various International artists and photographers.

GO ON OUR VIRTUAL TOUR
AND EXPERIENCE  THE COBRA WAY OF LIFE

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY AMSTERDAM

Click here to login for virtual tour –

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY ROTTERDAM

Click here to login for virtual tour –

Menu