GERALDINE MORIN

Als liefhebber van pop-art sculpturen mag een kunstwerk van Geraldine Morin niet in je collectie ontbreken. Haar glansrijke sculpturen zijn een typisch voorbeeld van pop-art: kleurrijk, kritisch, alledaags en toch bijzonder. Ze spelen met de betekenis en associaties die wij hebben rondom merken, en zetten ons begrip daarvan op zijn kop. Haar bekende smeltende ijsjes met uiteenlopende boodschappen zijn over de hele wereld te bewonderen geweest, en zijn nu exclusief te koop bij Cobra Art. Deze blikvangers zijn stijlvol en toch speels, subtiel en toch aanwezig en bovenal in alles uniek. Geen enkel werk is hetzelfde!

Geraldine Morn Gucci

Stijlvolle en veelzijdige pop-art

Als een echte pop-art kunstenaar levert Morin op creatieve en toch directe wijze kritiek op de consumptiemaatschappij. Ze ontdoet objecten van hun originele context en maakt sprekende combinaties met andere objecten, waarin ze veel oog heeft voor esthetiek en afwerking. Haar ballonnen, ijsjes, tubes en handtassen zullen op het eerste gezicht niet misstaan in een chique etalage, maar horen toch echt thuis in een galerij. Wie goed kijkt, ziet namelijk meer dan de eerste indruk doet vermoeden. Ze speelt met merken en boodschappen waarmee ze de alledaagse voorwerpen een diepere betekenis geeft én bestaande percepties in twijfel trekt. Welke boodschap kan jij in haar sculpturen ontdekken?

Hermes bag Geraldine Morn

De originaliteit van Geraldine Morin

Geraldine Morin is niet bang om eigenaardige combinaties te maken, en deinst niet terug voor oncomfortabele boodschap. Tegelijkertijd kenmerken haar sculpturen zich door de perfecte afwerking en een excellent gevoel voor vorm en kleur. Haar werken combineren een zekere vorm van bescheidenheid en esthetiek met opvallende kleuren en een bewonderenswaardige eigenzinnigheid. Wie eenmaal een kunstwerk van Morin gezien heeft, zal deze niet snel vergeten. Ondanks de subtiliteit blijven de werken je aandacht trekken, en vormen zij een pronkstuk in elke ruimte. Het is dan ook niet verrassend dat haar werken overal ter wereld tentoongesteld zijn geweest: van Parijs tot Saint Tropez en van New York tot in Miami. Geraldine Morin heeft wereldwijd naam gemaakt met haar eigenzinnige stijl!

Over Gerladine Morin

Geraldine Morin is een waar natuurtalent. Al voor zij kon lopen had zij de verfkwasten ontdekt. Ze hield zich bezig met het maken van bronzen beelden en plastic sculpturen en ging ze zelfs schilderen. In de jaren die volgde heeft zij zich ontpopt tot een veelzijdige kunstenares, die naast sculpturen ook schilderijen maakt en bovendien geïnteresseerd is in fotografie. Als jongvolwassene ging ze naar de kunstacademie in Strasbourgh en volgde ze een opleiding in reclame in Parijs. Deze combinatie bleek het recept voor een glansrijke carrière als pop-art kunstenares, waarin alledaagse objecten en bekende merken samenkomen op een artistieke en maatschappijkritische manier.

Werk van Gerladine Morin bij Cobra Art

De werken van Geraldine Morin geven kleur aan de wereld. Ze nodigen je uit om met een open en kritische blik naar onze maatschappij te kijken, en zijn bovendien prachtig om te zien. Een lust voor het oog en een uitdaging voor de geest! In de collectie vind je diverse sculpturen uit verschillende series, wat ons aanbod divers en compleet maakt. De spraakmakende sculpturen zijn exclusief beschikbaar bij Cobra Art! Bekijk de collectie en laat de sculpturen tot je spreken.

DISCOVER OUR
LATEST NEW ART WORKS

Founded in 1983 as a family business, Cobra Art Company is one of the leading International art wholesalers and distributors in plexiglass photography, paintings, masterpieces, objects and sculptures.

We regularly create new Art collections in close collaboration with various International artists and photographers.

GO ON OUR VIRTUAL TOUR
AND EXPERIENCE  THE COBRA WAY OF LIFE

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY AMSTERDAM

Click here to login for virtual tour –

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY ROTTERDAM

Click here to login for virtual tour –

Menu