The Guys With the Same Name

Vrouwelijkheid en erotica, gecombineerd met een vleugje humor en een diepere laag: dat is wat de het werk van The Guys With the Same Name karakteriseert. In de foto’s van het spraakmakende fotografieduo spelen vrouwen en erotiek een belangrijke rol. Echter zijn de vrouwen geen lustobject, maar worden zij geportretteerd als sexy, chic en sterk. Met hier en daar een speelse knipoog naar de modefotografie zijn de werken herkenbaar en geliefd bij een breed publiek. Prachtige belichting, stijl en klasse is wat het werk van The Guys With The Same Name werk onderscheidend maakt.

Fotokunst Guys with the same name

Op zoek naar het perfecte beeld

The Guys With The Same Name beleefden hun doorbraak met commerciële fotografie. De afgelopen jaren heeft het duo ervoor gekozen om hun hart te volgen, en zijn zij zich meer gaan focussen op kunstfotografie. De nadruk ligt daarbij nog steeds op glamour, erotiek en het vastleggen van het vrouwelijk schoon. Maar het uitganspunt is dat het werk moet opvallen door mooie belichting, stijl en klasse. Beide fotografen zijn heel gedreven om een mooi en perfect beeld te creëren.

Het speelse werk van The Guys With the Same Name

Het werk van The Guys With the Same Name doet denken aan de kleurrijke en heldere beelden uit magazines. In hun kunstfotografie komt hun ervaring in de commerciële fotografie dan ook duidelijk naar voren. Toch kan hun werk zeker niet standaard genoemd worden. In elke foto vind je speelse elementen terug in de vorm van bijzondere rekwisieten of een ongewone setting. De fotografen geven hiermee een knipoog naar de fashionindustrie en de hedendaagse maatschappij. Het werk van The Guys With the Same Name is naar eigen zeggen niet in een specifieke onderscheidende stijl, maar wel herkenbaar.

Over The Guys With the Same Name

The Guys With the Same Name is de artiestennaam van twee Nederlandse fotografen met de namen Hans en Hans. Het kunstenaars- en fotografieduo Hans Toonen en Hans Wientjes maakt al 30 jaar kunstfoto´s vanuit hun studio in Nederland.

 

Als artistiek duo maakte Hand en Hans getekend, geschilderd en gefotografeerd vrij werk. Oorspronkelijk waren zij niet van plan om als fotografieduo verder te gaan, maar de grote belangstelling van artiesten en tijdschriften voor hun foto’s zorgde voor een shift in focus. Ze gingen

zich verdiepen in de verschillende technieken en fotobewerking. Zo ontdekte ze al snel hoe ze alles uit fotografie konden halen om de perfecte resultaten te bereiken en hun creativiteit te verbreden.

 

Het commerciële werk van de artiesten is verschenen in bekende internationale tijdschriften zoals Playboy, FHM en Maxim. Ook siert hun werk de albumhoezen van onder andere Doe Maar en The Blue Cats. Hun kunstfotografie is een aantal keren geëxposeerd bij de Krause Gallery in New York. Verder hangt hun werk aan de muur bij diverse collectors van over de hele wereld.

 

Werk van The Guys With the Same Name bij Cobra Art

De spannende, elegante en uitgesproken kunstwerken van The Guys With the Same Name zijn exclusief verkrijgbaar bij Cobra Art. De spraakmakende werken stralen klasse én lef uit, en geven een kunstzinnige touch aan iedere ruimte. Het zijn blikvangers waar je niet omheen kunt. Laat je verrassen en verbazen door hun meesterwerken en bekijk snel de selectie van Cobra Art.

DISCOVER OUR
LATEST NEW ART WORKS

Founded in 1983 as a family business, Cobra Art Company is one of the leading International art wholesalers and distributors in plexiglass photography, paintings, masterpieces, objects and sculptures.

We regularly create new Art collections in close collaboration with various International artists and photographers.

GO ON OUR VIRTUAL TOUR
AND EXPERIENCE  THE COBRA WAY OF LIFE

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY AMSTERDAM

Click here to login for virtual tour –

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY ROTTERDAM

Click here to login for virtual tour –

Menu