JEAN RAPHAEL

Jean Raphael is een zakenman en kunstenaar geboren in 1967 in Nancy, Frankrijk. Hij volgde een opleiding Bedrijfskunde en Kunst in de Lichtstad, Parijs en verbleef daar gedurende 20 jaar. In 1999 maakte hij de overstap naar het zuiden van Frankrijk om daar meerdere cafés en restaurants te openen, alsmede zijn kunst te tonen aan de wereld. 11 jaar later koos hij ervoor Frankrijk zelfs te verlaten en sindsdien is Jean Raphael gevestigd in Florida. Het zonnige Miami is nu zijn verblijfplaats en deze stad met al zijn kleuren is een grote invloed geweest op zijn nieuwe, moderne kunst.

Golden lips van Jean Raphael

JEAN RAPHAEL LAAT ZICH DOOR MIAMI INSPIREREN

Jean Raphael maakt in zijn kunst dan ook gebruik van felle kleuren en grote contrasten. Zijn creaties zijn vaak provocerend en bestaan uit close-ups van mannen of vrouwen met tatoeages en piercings, waar de seksuele energie van afspat. Een kenmerkend voorbeeld voor de stijl van Jean Raphael is zijn werk Blady Vampire. Een digitaal kunstwerk waarop een blonde vrouw met een karakteristieke grote zonnebril, grote oorbellen en wenkbrauwpiercing haar lippen vrijlustig aflikt. In de weerspiegeling van haar zonnebril zijn naakte mannenlichamen te zien. Provocatief, sensueel, maar ook zeer stijlvol spat dit kunstwerk van het doek, zoals de stad Miami op uw netvlies gebrand blijft na de eerste aanblik.

Louis Vuitton lips van Jean Raphael

JEAN RAPHAEL VERKRIJGBAAR BIJ COBRA ART

De kenmerkende stijl van Jean Raphael geeft uw woonkamer of kantoor direct een opwindende ambiance. Zijn kunstwerken stralen een bepaalde spanning en dynamiek uit, waarmee u uw locatie naar keuze net een extra randje kunt geven. Cobra Art is dan ook nog steeds verheugd om regelmatig met deze kunstenaar samen te werken en zijn kunst is nu bij ons te bestellen. In onze collectie is een ruim aanbod aanwezig en we nodigen u dan ook graag uit om eens rond te kijken. Bekijk daarnaast ook eens onze masterpiece collectie!

DISCOVER OUR
LATEST NEW ART WORKS

Founded in 1983 as a family business, Cobra Art Company is one of the leading International art wholesalers and distributors in plexiglass photography, paintings, masterpieces, objects and sculptures.

We regularly create new Art collections in close collaboration with various International artists and photographers.

GO ON OUR VIRTUAL TOUR
AND EXPERIENCE  THE COBRA WAY OF LIFE

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY AMSTERDAM

Click here to login for virtual tour –

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY ROTTERDAM

Click here to login for virtual tour –

Menu