OSCAR MUNAR EEN CATALAANSE FOTOGRAAF

Oscar Munar werd geboren in het kleine Catalaanse stadje Igualada, maar fotografie bracht hem de wereld over en dus volgde hij zijn fotografieopleiding in Schotland. Om precies te zijn aan de Napier Universiteit. Oscar Munar ging vervolgens voor verschillende modellenbureaus werken, tot hij zelfs zijn eigen column kreeg bij The Scotsman. Een nationale krant uit het Schotse Edinburgh. Hij heeft onder andere publicaties gemaakt voor GQ Spain, Pacha Magazine en Vogue UK en breidt zijn repertoire steeds verder uit. Tegelijkertijd maakt hij ook stijlvolle portretfoto’s voor Dj’s en beroemdheden, zoals Nervo, Carl Cox en Jordi Molla en is hij kunstfotograaf.

Fotokunst van Oscar Munar

OSCAR MUNAR GAAT VOOR DE KRUISING TUSSEN NATUUR EN MODE

Oscar Munar maakte rauwe foto’s en zijn stijl is een kruising tussen de passie en kracht van de natuur en de mode. Voorbeelden hiervan zijn werken als Sinful Dinner en Dark Superbia Avaritia Luxuria, waar de passie en het dierlijke van het doek af spat. Oscar Munar heeft een duidelijk oog voor het vrouwelijke lichaam en zijn fotografie is vaak intensief en vol dynamiek, waardoor er een grote spanning vanaf komt. Hij is altijd op zoek naar de diepste ziel van wat hij kiest te fotograferen en in al zijn kunstwerken komt dit terug en resoneert dit door de kamer heen.

Kunst van Oscar Munar

OSCAR MUNAR EN HET EILAND IBIZA

Ibiza, ‘la Illa Blanca’ (het Witte Eiland) is de huidige verblijfplaats van deze kunstfotograaf. Het kleine Spaanse eilandje is de muze van Oscar Munar en zijn grote inspiratie. Hij fotografeert de bewoners, het licht en haar cultuur met passie en het eiland is daarmee zowel een object als subject dat voortdurend in zijn foto’s terugkeert. De samenwerking met Cobra Art heeft ertoe geleidt dat het werk van deze Catalaanse kunstenaar nu ook in onze collectie aanwezig is en voor u te bestellen is. Kijkt u eens rond, want zijn foto’s zijn een belevenis. Neem ook een kijkje bij de kunstwerken van onze andere kunstenaars.

DISCOVER OUR
LATEST NEW ART WORKS

Founded in 1983 as a family business, Cobra Art Company is one of the leading International art wholesalers and distributors in plexiglass photography, paintings, masterpieces, objects and sculptures.

We regularly create new Art collections in close collaboration with various International artists and photographers.

GO ON OUR VIRTUAL TOUR
AND EXPERIENCE  THE COBRA WAY OF LIFE

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY AMSTERDAM

Click here to login for virtual tour –

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY ROTTERDAM

Click here to login for virtual tour –

Menu