Kunstgroothandel

Cobra Art is een kunstgroothandel die exclusieve kunstwerken over de hele wereld levert aan grote interieur winkels, designers en architectenbureaus. Bij Cobra Art koopt u toonaangevende kunst die u nergens ander vindt. Als marktleider van kunstfotografie op plexiglas zijn wij de leverancier voor deze vorm van high-end kunst. De prachtige creaties van de artiesten waar wij mee samenwerken zijn exclusief bij Cobra Art te verkrijgen. Daarbij vindt u nergens anders de kwaliteit die wij als Cobra Art garanderen. We kijken als kunstgroothandel naar de meest bijzondere artiesten en werken samen met state of the art architecten en grote interieurwinkels.

COBRA ART, KUNSTHANDEL IN EXCLUSIEVE KUNST

Onze liefde voor kunst in combinatie met onze expertise is verregaand en rijkt tot aan de horizon. Met ruim 30 jaar ervaring weten wij precies welke kunstvormen passen bij uw doel. Onze collecties bieden kunst in de meest gewilde en exclusieve stijlen. Bekijk bijvoorbeeld de Masterpiece collection waar nationale en internationale kunstenaars met een grote expertise werken aan unieke stukken. Van spraakmakende schilderijen tot prachtige kunstfoto’s op plexiglas. Cobra is de kunstgroothandel in spraakmakende en exclusieve kunst.

 

DE KUNSTGROOTHANDEL VOOR INTERIEURWINKELS

U kunt bij Cobra Art diverse prachtige en unieke kunstwerken toevoegen aan uw collectie. Onze kunst groothandel biedt schilderijen van hoogwaardige kwaliteit, gerealiseerd door de beste artiesten en kunstenaars. Als toonaangevende architect of salesdirector kunt u uw hart ophalen in onze uitgebreide exclusieve collectie. Voor de kunstliefhebber met een ruime expertise bieden wij diverse kunstvormen met artistieke daadkracht waar men keer op keer verstelt van staat. Wilt u meer gevoel en een uitgebreide presentatie van onze diverse kunstwerken en stijlen? Dan kunt u het beste een bezoek brengen aan onze brandstores. Hier kunnen de galleryhouders u alles vertellen over Cobra Art.

Als kunstgroothandel kan Cobra Art u verblijden met droomstukken uit diverse variabele collecties. Wij bieden 1100m2 gevuld met ruim 500 verschillende stukken aan prachtige kunst voor onze partners. Van sculpturen tot kunstfotografie hier kunt u terecht voor kunst van de hoogste klasse.

MASTERPIECES, SCULPTURES EN MEER

De collecties van Cobra Art zijn onder te verdelen in vier categorieën. Paintings on canvas waar u de meest prachtige canvas schilderijen vindt. Onze sculpture collectie, indrukwekkende wand- en sta sculpturen als echt eye catcher. Photographic Art collectie, de specialiteit van Cobra Art. Hier vindt u de kunstfotografie op een next level. Last but not least, The Masterpieces Collection. In onze Masterpieces categorie vindt u de meest exclusieve kunst uit verschillende stromen en stijlen. Deze kunstwerken zijn state of the art kunst en niet te evenaren. 

COBRA ART UW LEVERANCIER VOOR EXCLUSIEVE KUNST

Al ruim 30 jaar heer en meester op het gebied van kunst in de meest excentrieke stijlen en vormen. Kunst als nooit tevoren. Cobra Art is er voor, de grote interieur winkels die leveren aan de high end customer en voor toonaangevende architecten met de grootste projecten. Wilt u partner worden en uw kunst inkopen als interieur winkel, architectenbureau of designer? Neem dan contact met ons op dan bespreken we uw wensen en geven we advies op maat.

 

COBRA ART KUNSTHANDEL GALLERIES

Wanneer u benieuwd bent naar onze kunstwerken kunt u een bezoek brengen aan onze galerieën in Rotterdam, Amsterdam en Enschede. Cobra Art werkt met de grootste artiesten en stelt de werken graag tentoon aan u als architect, interieurdesigner of kunstexpert. Maak een afspraak voor een uitgebreide presentatie van kunst zoals u nog niet eerder heeft gezien.

Menu