KUNST VOOR OP KANTOOR

Met de kunst van Cobra Art geef je sfeer aan elk interieur. Kunst motiveert en inspireert, en het bevorderd creativiteit.

VOOR RESELLERS.

Wij hebben voor elke interieur passende kunst. Wil jij ook een ruim assortiment aan Cobra Art schilderijen in je showroom hangen om je klanten te inspireren, en bovendien alle kunstwerken uit de Cobra Art collectie kunnen aanbieden? Wij helpen je graag bij de perfecte keuze passend bij de sfeer en stijl van jouw winkel en clientèle.

VOOR ARCHITECTEN.

Als architect gebruik je het begrip van sfeer in je betoog waarom je een ruimte hebt ontworpen en/of gebouwd, natuurlijk voor mensen om te gebruiken en te ervaren. Met kunst kan je uitdrukking geven aan de sfeer en emotie zoals jij die ziet voor de ruimte. Je kunt bovendien de Cobra Art kunst voor jouw cliënten rechtstreeks bij ons inkopen.

VOOR DESIGNERS.

Designers zijn eraan gewend om klanten te voorzien van totaaladviezen. Bij Cobra Art hebben we voor iedere klant en elke andere woonwens de juiste kunst om zo extra betekenis aan jouw ontwerp en interieur te geven.

EXCLUSIEVE WERKEN.

Moderne eigentijdse stijlen als modern, lifestyle, urban art, artistic nude en abstract worden in een verfrissend en vernieuwd jasje gestoken, en alles in unieke of zeer gelimiteerde oplages.

INTERNATIONALE ARTIESTEN.

Samen met vooraanstaande (inter)nationale kunstenaars en fotografen presenteren we elk seizoen een nieuwe collectie exclusieve kunst.

BEPERKTE OPLAGE.

Door de lage oplage van maximaal 100 stuks is de kunstenaar altijd betrokken bij de productie van elk exemplaar. Elk werk is dus echt een investering.

COBRA GALLERIE.

NEWSLETTER

Cobra Art Company houdt u graag op de hoogte omtrent de nieuwste collecties, kunstenaars en events. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

PAINTINGS ON CANVAS

PHOTOGRAPHIC ART

OBJECTS & SCULPTURES

©Copyright 2021
Cobra Art Company B.V.

Menu