FASHION & FACES

Een zwoele blik, prachtige kleuren en interessante rekwisieten: er is geen categorie zo spraakmakend en veelzijdig als deze. In de categorie Fashion & Faces van Cobra Art vind je Kunst met een knipoog naar de commerciële fotografie die we kennen van de high-end commercials en luxe modebladen. Het is modefotografie tot kunst verheven, al kunnen we stellen dat fashion fotografie al een kunst op zichzelf is. Maar de selectie werken van Cobra Art gaat verder dan de fotografie die je in de bladen ziet. In deze categorie is ruimte voor imponerende portretten met etnische elementen, spannende composities met origineel kleurgebruik, foto’s en illustraties op artistieke wijze gecombineerd en nog veel meer originele kunstwerken op plexiglas. Laat je verrassen door de veelzijdigheid aan spraakmakende kunstwerken en blader eens door de uitgebreide en exclusieve collectie!

Fashion en Faces fotografie

Van vintage tot fifties

Wie had ooit gedacht dat portretten zo veelzijdig kunnen zijn? Van kleur tot zwart-wit en van pop-art elementen tot photoshop: de stijlen van de kunstwerken lopen ontzettend uiteen. Je vindt complete series van vrouwenportretten gedecoreerd met Arabische elementen, maar ook foto’s waar de exotische hoofddeksels de aandacht trekken. Ook portretten van bekende gezichten mogen niet ontbreken, vaak aangevuld met een spannende combinatie van street art of een andere vorm van illustratie. Of je nu houdt van strakke kunstwerken met heldere lijnen en spraakmakende kleuren, of juist blij wordt van eindeloze details en kraakheldere beelden: in deze collectie valt altijd een meesterwerk te ontdekken.

Kunstfotografie fashion en faces

Laat je inspireren door Fashion & Faces

Is het fotografie of beeldende kunst? Een portret of een schilderij? Mode of alternatief? In de categorie Fashion & Faces komende verschillende kunststijlen samen. Niet alleen zijn de verschillende werken van diverse kunstenaars onderling gevarieerd, ook in één kunstwerk kan je vaak al diverse stijlen en thema’s ontdekken. Een eindeloze bron van inspiratie dus! Wij zijn fan van de kleurrijke portretten met rauwe street-art elementen, maar zijn eveneens verliefd op de stijlvolle zwart-wit vintage portretten uit de collectie. Ook de kunstwerken waarin fotografie en beeldende kunst samensmelten tot één geheel trekken onze aandacht, evenals de werken waarin op geraffineerde wijze gebruik gemaakt wordt van rekwisieten, dieren of bijzondere plekken. Welk werk is jouw favoriet?

De Fashion & Faces kunstenaars

In de Fashion & Faces categorie zijn veel van de kunstenaars van Cobra Art vertegenwoordigd. Zij hebben hun werk tentoongesteld in binnen- en buitenland. De werken zijn in het bezit van kunstliefhebbers van over de hele wereld en sieren de muur bij bedrijven en galerijen. Wanneer je de collectie bewonderd, zal je ongetwijfeld de specifieke stijl van enkele van onze artiesten kunnen onderscheiden. Ook zal je hoogstwaarschijnlijk elementen uit populaire kunstdisciplines en van beroemde kunstenaars kunnen ontdekken. Schoonheid komt in vele vormen, en op deze werken raak je nooit uitgekeken.

 

Fashion & Faces kunstwerken kopen bij Cobra Art

Kunst is hoogstpersoonlijk, en dus zijn er velen vormen en voorkeuren te onderscheiden. Binnen de exclusieve collectie van Cobra Art is er altijd een werk te vinden dat aansluit bij jouw unieke persoonlijke smaak. De veelzijdige kunstwerken zijn gemaakt door spraakmakende artiesten van over de hele wereld, en laten je zien wat er allemaal mogelijk is binnen de hedendaagse portretfotografie. Laat ze deel uitmaken van jouw persoonlijke collectie en koop ze als een waardevolle en originele toevoeging aan je interieur.

DISCOVER OUR
LATEST NEW ART WORKS

Founded in 1983 as a family business, Cobra Art Company is one of the leading International art wholesalers and distributors in plexiglass photography, paintings, masterpieces, objects and sculptures.

We regularly create new Art collections in close collaboration with various International artists and photographers.

GO ON OUR VIRTUAL TOUR
AND EXPERIENCE  THE COBRA WAY OF LIFE

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY AMSTERDAM

Click here to login for virtual tour –

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY ROTTERDAM

Click here to login for virtual tour –

Menu