ARTISTIC NUDE

Een zwoele blik, spannende pose en uitdagend beeld: zo laten de werken uit de categorie Artistic Nude zich beschrijven. We kiezen in het bijzonder voor het woord Artistic, omdat goede foto’s met naaktelementen een ware kunst zijn. De artiesten van de unieke Cobra Art collectie verstaan deze kunstvorm als geen ander. Hun spraakmakende beelden zijn exclusief te bestellen op plexiglas, wat de werken nóg spraakmakender maakt. De werken variëren van portretten met ontblote schouders tot full body beelden die weinig aan de fantasie overlaten. Allen even stijlvol, en allen op hun eigen manier. De werken zijn een ode aan het mannelijk- en vrouwelijk lichaam in al zijn vormen en facetten, en zijn eveneens een eerbetoon aan de diverse stijlen binnen de kunstfotografie. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze bekende en opzienbarende kunstdiscipline.

Artistic Nude kunstfotografie

Van subtiel tot provocerend

Chique, elegant en gewaagd: dat zijn woorden die passen bij Artistic Nude. Maar ook provocatie, kritiek en artistieke vrijheid is wat deze werken kenmerkt. Binnen de exclusieve collectie Artistic Nude van Cobra Art vind je zowel overeenkomsten als grote verschillen. Zo bevatten sommige werken elementen van lichte erotiek, terwijl anderen de focus leggen op kritiek of een knipoog naar de hedendaagse maatschappij. Op sommige beelden staat het naakte lichaam centraal, terwijl op andere foto’s juist een voorwerp de aandacht trekt. Enkele zwart-wit werken doen denken aan de tijden van burlesque, terwijl anderen ware kleuruitspattingen zijn die zo uit een hedendaags fashion magazine lijken te komen. Echter hebben de werken allemaal één ding gemeen: ze hebben de naakt op een bijzonder smaakvolle en respectvolle wijze in beeld gebracht.

Artistic Nude: niet zo oppervlakkig

Bij Artistic Nude denken veel mensen aan erotische spanning, maar dat hoeft helemaal niet per se hetgeen te zijn waar de nadruk op ligt. Vaak is Artistic Nude erop gericht om te emotioneren en inspireren. Naast opwinding bevatten veel werken juist een diepere boodschap, variërend van een eerbetoon aan het menselijk lichaam tot kritiek op de consumptiemaatschappij. Artistic Nude is een volwaardige kunstvorm die vaak diepzinniger is dan bij het grote publiek bekend is.

Artistic Nude kunstenaars

Cobra Art werkt samen met bekende artiesten uit binnen- en buitenland. Sommigen zijn gespecialiseerd in deze specifieke discipline, terwijl naakt bij anderen slechts één van de elementen binnen hun kunststijl vormt. De één legt meer de nadruk om het esthetische, terwijl de ander het sensuele aspect meer wil benadrukken. Daarbij zijn niet alle foto’s in de categorie Artistic Nude ook volledig naakt. Sommige foto’s bevatten slechts delen van het lichaam, terwijl de modellen op andere foto’s lingerie of andere kledingstukken aan hebben. Er zijn artiesten binnen ons bestand die graag maatschappijkritische werken met een knipoog maken, terwijl anderen specifiek op zoek gaan naar de schoonheid van het lichaam. Kortom: geen één werk binnen de Artistic Nude selectie van Cobra Art is hetzelfde. Welk werk spreekt jou aan?

 

Artistic Nude kunstwerken kopen bij Cobra Art

Bij Cobra Art vind je een grote collectie aan Artistic Nude kunstwerken van artiesten uit binnen- en buitenland. De werken zijn in diverse galerijen over de hele wereld tentoongesteld, en hangen bij menig kunstliefhebber aan de muur. Cobra Art heeft samen met de kunstenaars een selectie gemaakt van de meest spraakmakende werken. Deze meesterwerken kan je bij ons exclusief bestellen op plexiglas. Een bijzondere toevoeging aan je interieur!

DISCOVER OUR
LATEST NEW ART WORKS

Founded in 1983 as a family business, Cobra Art Company is one of the leading International art wholesalers and distributors in plexiglass photography, paintings, masterpieces, objects and sculptures.

We regularly create new Art collections in close collaboration with various International artists and photographers.

GO ON OUR VIRTUAL TOUR
AND EXPERIENCE  THE COBRA WAY OF LIFE

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY AMSTERDAM

Click here to login for virtual tour –

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY ROTTERDAM

Click here to login for virtual tour –

Menu