Contemporary art op plexiglas, een unieke blikvanger

Contemporary art op plexiglas is een must have voor jouw kantoor, interieur, restaurant of bar. Zoveel smaken er bestaan, zoveel vormen van deze kunstvorm er zijn. Het typische kenmerk is de veelzijdigheid. Bij Cobra Art zie je hedendaagse kunstwerken op plexiglas die verrassend expressief of net feeëriek en ingetogen van kleur zijn. Foto’s kunnen als basis dienen voor deze kunstvorm, maar evengoed gebruiken de kunstenaars collages, covers van magazines of klassieke thema’s zoals naaktmodellen of stillevens als inspiratiebron. Bij Cobra Art vind je een riante keuze aan Contemporary art kunstwerken op plexiglas. Scroll nu door het rijke aanbod op onze website en scoor met een uniek en eigentijds kunstwerk. Groot of klein, alle afmetingen zijn mogelijk bij onze eigentijdse kunstwerken op plexiglas.

Artistic Nude kunstfotografie

Artistieke foto’s op plexiglas van hedendaagse thema’s

Een exclusieve foto op plexiglas van Contemporary art is een eyecatcher van jewelste. Het karakter van je werkruimte, atelier of praktijkruimte is helemaal af dankzij dat ene kunstwerk. Cobra Art specialiseert zich in het reproduceren van artistieke kunstwerken op plexiglas en is zodoende een verdeler van exclusieve Contemporary art. Als architect, kunsthandelaar of gewoonweg als liefhebber van eigentijdse kunst maak je zo een keuze waarmee je iedereen het nakijken geeft. Omwille van het diverse karakter, kies je gewoonweg een kunstwerk dat volledig bij jouw persoonlijkheid of bij de waarden van jouw bedrijf past. Een ding is zeker, Contemporary art foto’s op plexiglas maken gebruik van alle actuele grafische en artistieke mogelijkheden die kunstenaars in hun bereik hebben.

Artistic nude fotografie

Met Contemporary art foto’s tot eigentijdse meesterwerken maken

Van Contemporary art foto’s in plexiglas creëren, dit is waar we bij Cobra Art voor staan. We werken samen met een mooie selectie van hedendaagse kunstenaars, van wie we het werk exclusief gebruiken. Zodoende weet je zeker dat je bij Cobra Art een origineel kunstwerk aankoopt. We hebben samenwerkingen met artiesten zoals bijvoorbeeld Alain Delvoye, Thierry Vanhuysse, Ruben Campos en Harley. Deze kunstenaars zijn heel divers, maar hebben gemeenschappelijk dat ze de mogelijkheden van beeld en kleur op plexiglas volledig benutten. Contemporary art heeft vaak het alledaagse leven als inspiratiebron, maar eveneens zie je urban invloeden uit het stadsleven of elementen uit Afrikaanse of Aziatische klassieke kunst.

Contemporary art is puur visueel genot

Cobra Art heeft zich gespecialiseerd in Contemporary art op plexiglas. We zijn trots dat we marktleider hierin zijn. Boven alles is deze kunstvorm puur genieten. Welk kunstwerk je ook kiest, het springt meteen in het oog. Daarnaast is plexiglas een perfecte drager voor diverse kleuren en materialen en kun je het kunstwerk steeds schoon en netjes houden. Bij ons vind je een mooie selectie van het werk van diverse artiesten uit binnen- en buitenland.

Cobra Art is marktleider op het gebied van foto’s op plexiglas

Cobra Art werd in 1983 opgericht als familiebedrijf. We selecteren de Contemporary art zorgvuldig en elk kunstwerk heeft een beperkte oplage en een unieke identificatie. Zodoende bent u zeker van een eigen karakter voor uw woning, atelier of werkruimte. Een kunstwerk op plexiglas van Cobra Art spat van de muur en is meteen een uniek statement voor elke bezoeker.

Coole en uitdagende kunstwerken uit de Contemporary collectie van Cobra Art

In deze collectie van Cobra Art vind je de meest diverse kunstuitingen. Naaktmodellen met een sensuele twist, maar ook natuurfoto’s door de unieke lens van de fotograaf bekeken, alles kan in de eigentijdse kunst. De expressie van de kunstenaar staat centraal, en dat zie je op elk kunstwerk, groot of klein. Bij Cobra Art maak jij gewoonweg jouw keuze, check dus zeker of je een aanwinst online bij Cobra Art vindt.

DISCOVER OUR
LATEST NEW ART WORKS

Founded in 1983 as a family business, Cobra Art Company is one of the leading International art wholesalers and distributors in plexiglass photography, paintings, masterpieces, objects and sculptures.

We regularly create new Art collections in close collaboration with various International artists and photographers.

GO ON OUR VIRTUAL TOUR
AND EXPERIENCE  THE COBRA WAY OF LIFE

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY AMSTERDAM

Click here to login for virtual tour –

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY ROTTERDAM

Click here to login for virtual tour –

Menu