KUNST KOPEN.

Verken onze tijdloze Cobra Art collectie met unieke stukken. Met onze kunst maak je een statement, een verlengstuk van je indentiteit.

MASTERPIECES.

De masterpiece collection is een high end collectie met unieke en zeer gelimiteerde kunstwerken van bekende (inter) nationale kunstenaars en fotografen.

PAINTINGS ON CANVAS.

In nauwe samenwerking met bekende kunstenaars hebben wij een zeer grote gevarieerde collectie unieke geschilderde kunstwerken in onze collectie, die met name mixed media technieken toepassen.

PHOTOGRAPHIC ART.

Door jarenlange samenwerking met (inter) nationale bekende fotografen en eigen fotoshoots hebben wij een eigen collectie ontwikkelt met lage oplages per foto dus exclusief!

SCULPTURES.

Een uitgebreid aanbod aan originele, exclusieve, leuke, hoogwaardige sculpturen en objecten. Speels onderdeel in elk interieur.

EXCLUSIEVE WERKEN.

Moderne eigentijdse stijlen als modern, lifestyle, urban art, artistic nude en abstract worden in een verfrissend en vernieuwd jasje gestoken, en alles in unieke of zeer gelimiteerde oplages.

INTERNATIONALE ARTIESTEN.

Samen met vooraanstaande (inter)nationale kunstenaars en fotografen presenteren we elk seizoen een nieuwe collectie exclusieve kunst.

BEPERKTE OPLAGE.

Door de lage oplage van maximaal 100 stuks is de kunstenaar altijd betrokken bij de productie van elk exemplaar. Elk werk is dus echt een investering.

NEWSLETTER

Cobra Art Company houdt u graag op de hoogte omtrent de nieuwste collecties, kunstenaars en events. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

PAINTINGS ON CANVAS

PHOTOGRAPHIC ART

SCULPTURES

©Copyright 2021 – Cobra Art Company B.V.

Menu