Cobra Art Sculpturen

De sculpturen van Cobra Art bieden de kunstliefhebber van beeldende kunst moderne en hedendaagse prachtwerken. In verschillende stijlen en materialen vindt u kunstbeelden in alle soorten en maten. Van houtsculpturen tot keramiek beelden, Cobra Art sculpturen zijn de blikvangers, die ene speciale touch die u zoekt. Exclusieve sculpturen van de wereldbekende artiesten vindt u in de collectie. Van de kleurrijke beelden kunst als de beroemde Vegas Bulldog, tot de befaamde appel sculpturen van James Chiew. De Cobra Art sculpturen collectie is een verzameling van moderne, kleurrijke, diepgaande hedendaagse kunst. Kunst sculpturen die u nergens ander vindt. Bekijk onze prachtige collectie, neem gerust contact op als u interesse heeft om een sculptuur te kopen.

 

Kunstbeelden en sculpturen

Kunstbeelden en sculpturen vindt u in vele vormen, maten en stijlen. Van de meer klassieke stijlen als oud Grieks, gotisch, barok of bijvoorbeeld romaans. Tot meer moderne sculpturen zoals, abstracte kunstbeelden of pop art sculpturen. De Cobra Art sculpturen collectie bestaat voornamelijk uit moderne kunstbeelden. Onze artiesten maken kleurrijke kunstwerken passend en in de tijdsgeest van nu. De typerende en sterke karakters van de moderne sculpturen zijn zeer gewilde collectors items voor liefhebbers. Juist door de kenmerkende aspecten van de moderne tijd gevormd in een eigen variatie van artistieke talent. Maakt het dat de hedendaagse kunst en moderne sculpturen de eyecatcher, het middelpunt van de ruimte. Een excentrieke presentatie gevormd in herkenbare vormen met een tijdloze uitstraling vol karakter. Daarvoor staan de moderne kleurrijke kunstbeelden van Cobra Art.

 

 

Cobra kunst sculpturen

Naast de karakteristieke en artistieke prachtwerken moet het qua vorm en omvang ook passen. Ook materiaal is belangrijk voor de boodschap en het gevoel die de sculpturen overbrengen. Zo vindt u bij ons in de collectie houtsculpturen in moderne en eigentijdse stijl. Bekijk de unieke kunstbeelden van James Chiew bestaande uit hout en bladgoud combinaties. Wellicht bent u meer geïnteresseerd in meer harde en koudere uitstraling van metaal sculpturen. Hiervoor kunt u het beste de strakke wandsculpturen van Edu Danesi bekijken. Voor liefhebbers van de racesport zit u hier perfect. Exclusieve metaal sculpturen gemaakt van auto-onderdelen voor aan de wand. Variatie genoeg, voor iedere liefhebber een passend sculptuur in stijl, materiaal, omvang, gevoel en uniek.

 

Moderne kunstbeelden van 8 verschillende artiesten

Alle artiesten en kunstenaars waar Cobra Art mee samenwerkt zijn ervaren en gerespecteerde namen uit de branche. Vele kunstwerken staan in wereldberoemde tentoonstellingen of hebben diverse prijzen gewonnen. Deze exclusiviteit en unieke kans biedt u de mogelijkheid om een origineel en wereldberoemd kunstwerk te bemachtigen. De artiesten uit onze collectie zijn:

 

Sculpturen kopen? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een prachtig sculptuur kunstwerk voor bij u thuis of op kantoor? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact op of kom langs in een van onze brandstores om een sculptuur te kopen. U kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Menu