Cobra Art collectie canvas schilderijen

Wanneer u op zoek bent naar exclusieve kunst dan is onze canvas schilderij collectie perfect voor u. Cobra Art heeft een gevestigde naam in allerlei verschillende kunststromen als het gaat om canvas schilderijen. Van moderne kunst tot eigentijdse werken of misschien houdt u meer van abstracte creaties. In samenwerking met wereldberoemde kunstenaars bieden wij u verschillende schilderijen op canvas aan. Zwart witte kunst of moderne canvas schilderijen, in onze collectie vindt u het allemaal. Bent op zoek naar een canvas schilderij voor bijvoorbeeld bij u in de woonkamer? Heeft u een canvas schilderij in onze collectie gezien die u wilt bestellen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze Cobra Art galleries.

 

Verschillende soorten canvas schilderijen

Bij Cobra Art zijn alle vormen en stromingen van kunst welkom. De kunstenaars en artiesten waarmee wij samenwerken variëren daarom ook erg in stijl. Waardoor u in onze canvas collectie de meest prachtige, exclusieve en uiteenlopen canvas schilderijen vindt.  Naast de verschillende soorten kunststromen en expressies. Bieden we ook diverse canvas schilderijen aan op het gebied van structuur en soort verf. Zo vindt u in onze collectie olieverfschilderijen op canvas maar ook acrylverf canvas schilderijen.

 

Olieverfschilderijen op canvas

Olieverf wordt gemaakt op basis van lijnolie, wat voortkomt door uitgeperste lijnzaad. Een groot voordeel van olieverf is dat het erg veelzijdig is. Het heeft de mogelijkheid om zowel dekkend als transparant toegepast te worden. Afhankelijk van welke techniek er gebruikt wordt. Onze kunstenaars zoals Maria de Campos maken hiermee de meest prachtige canvas schilderijen.

 

Acrylverf canvas schilderijen

Het grootste kenmerk en daarmee ook voordeel van acrylverf is de snelle droogtijd. Hierdoor maakt het overschilderen van acrylverf eenvoudig en snel mogelijk. Op deze manier kunnen kunstenaars indrukwekkende creaties maken. Karin Vermeer is vrouw en meester in het maken van acrylverf canvas schilderijen. Haar kunst spreekt vele aan en heeft in talloze woonkamers, galerijen of zalen een respectvolle plek aan de wand gekregen.

 

Canvas schilderijen met epoxyhars

Epoxyhars in de kunst noemen we ook wel resin art. De vorm van kunst wordt veelal gebruikt voor de abstracte stromingen. Door de vele mogelijkheden die epoxyhars heeft kunnen artiesten prachtige eigentijdse canvas schilderijen maken. De stijlvolle ‘glossy look’ die epoxyhars brengt is voor menig liefhebber en ware sensatie. Bekijk de kunstwerken van Leon Bosboom eens wanneer u zoekt naar epoxyhars canvas schilderijen.

 

Graffiti op canvas

Een laatste en zeker spraakmakende vorm van canvas schilderijen is graffiti op canvas. Deze eigentijdse stijl wat vaak met een onderliggende boodschap komt pas perfect in de moderne kamer of galerij. Voor canvas schilderijen met graffiti biedt bieden wij exclusieve werken van MR. Pinkbrush aan.

 

Wilt u een canvas schilderij bestellen uit een exclusieve collectie? Neem contact op

Wanneer u interesse heeft in een van onze canvas schilderijen dan horen wij dit graag. Om een canvas schilderij te bestellen kunt contact opnemen via de telefoon of even langskomen in een van onze galleries of brandstores. Onze gallery managers staan graag voor u klaar om u alles te vertellen over de verschillende soort kunstwerken, canvas schilderijen of fotokunst. U kunt ons ook bereiken via onze contactpagina mocht u eerst vragen hebben.

Menu