PRACHTIGE FOTO’S OP PLEXIGLAS

Beelden zeggen meer dan woorden en daar is niets aan gelogen wanneer u de prachtige foto’s op plexiglas ziet. De naam zegt het al; plexiglas is een soort glasplaat waar een foto in wordt gedrukt. Door het unieke effect lijkt het net alsof de foto echt op u af komt. Het wordt steeds populairder en we zien de meest creatieve ontwerpen ontstaan. Bij Cobra Art laten wij ook foto’s op plexiglas drukken om een beeld nóg meer effect mee te geven. Kleuren lijken helderder en door de dikte van het glas ontstaat er een soort 3D-effect. Het leuke is dat het met alle foto’s werkt. Of u nu een bijzondere persoonlijke foto wilt laten drukken of een artistieke foto van iets of iemand anders; het staat ongetwijfeld prachtig in uw interieur.

UNIEKE AFBEELDINGEN OP PLEXIGLAS LATEN DRUKKEN

Door de eindeloze mogelijkheden met plexiglas kunt u prachtige en unieke sferen in huis creëren. Gaat u voor landschapsfoto’s die bijna echt lijken? Of wilt u juist graag een vroegere icoon vereeuwigen in huis? Alles is mogelijk. Bij ons in de galerij kunt u komen kijken om niet alleen inspiratie op te doen, maar ook om uw perfecte foto op plexiglas uit te zoeken. We hebben ze beschikbaar in verschillende formaten en denken graag met u mee om te zien welk type het best bij u past. Artistieke foto’s vol met kleurexplosies zijn onze favoriet. De mysterieuze beelden zorgen ervoor dat u eindeloos naar de foto in plexiglas kunt blijven kijken en toch steeds weer nieuwe dingen ziet. Die unieke afbeeldingen en ervaringen laten wij voor u tot leven komen.

SPECIALE PLEXIGLAS FOTOGRAFIE

Wilt u ontdekken wat foto’s op plexiglas voor u kunnen doen? Wij nodigen u graag uit in onze galerij om te ervaren wat de beelden met u doen. U kunt ook vast een kijkje nemen door onze 3D-tour te bekijken. Zie het als een soort voorproefje om te zien wat u kunt verwachten en wat onze stijl is. Plexiglas fotografie zoals wij het uitvoeren is namelijk heel iets anders dan normale fotografie. Het zit hem met name in de nabewerking ervan. Door te

werken met allerlei losse beelden kunnen we een unieke samenstelling maken die u anders totaal niet had verwacht! Wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op en we laten u zien welke ondenkbare mogelijkheden er allemaal zijn.

Menu