BIJZONDERE MASTERPIECES DOOR LIQUID GLOSS

Bij Cobra Art doen we er alles aan om een collectie samen te stellen van de meest bijzondere kunstwerken. Hiervoor werken we samen met kunstenaars die professionele technieken onder de knie hebben en die de beste in hun vak zijn. Een liquid gloss schilderij is daar een voorbeeld van. Dit is een proces waarbij kunsthars wordt aangebracht op het schilderij of op het kunstwerk. Er zijn allerlei mogelijkheden om ermee te werken. Zo kunt u een digitaal kunstwerk in liquid gloss gieten, maar ook een compleet opgespannen canvas doek kan worden ingegoten voor een uniek en bijzonder effect. Dit zorgt ervoor dat het schilderij of het kunstwerk nog veel meer diepte krijgt en de kleuren nóg meer tot leven komen. Het is een vrij nieuwe en unieke manier van werken, dus gegarandeerd dat u een eyecatcher heeft waar niemand op uitgekeken raakt.

 

MOGELIJKHEDEN MET KUNSTHARS OP EEN SCHILDERIJ

Het leuke van liquid gloss is dat u er allerlei dingen mee kunt laten doen. Ons team van artiesten heeft jarenlange ervaring op het gebied van kunsthars en weet daarom ook precies wat wel en niet mooi is. Heeft u een aanvraag voor een persoonlijk liquid gloss schilderij? Dan kunnen wij daarmee aan de slag gaan en u zult versteld staan van de resultaten. We starten uiteraard met een persoonlijk gesprek waarin u uw verhaal doet en daarmee de kunstenaar naar keuze inspireert. Afhankelijk van uw wens en idee kunnen wij de artiest kiezen die het best past bij uw smaak. Vervolgens gaan we van start met een brainstorm en dan gaat de kunstenaar aan de slag. Een uniek hars kunstwerk op basis van high end fotografie zal hoge ogen gooien bij iedereen die het te zien krijgt!

 

LIQUID GLOSS SCHILDERIJ VOOR EEN RUIMER EFFECT

Een liquid gloss schilderij begint met high end fotografie, waarbij we de persoon of het item fotograferen waarmee we uiteindelijk het kunstwerk gaan uitwerken. U zult zien dat wanneer we vervolgens met kunsthars aan de slag gaan, de foto een compleet nieuwe dimensie krijgt. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze galerij via een 3D-tour!

Menu