IVOR PAANAKKER CREËERT MODEFOTO’S MET EEN DONKERE RAND

Ivor Paanakker noemt zijn stijl als kunstenaar ‘dromerig met een rauwe rand.’ Zijn foto’s zijn vaak groots met een hele sterke ambiance, waarmee hij tracht de kijkers mee te nemen naar een andere wereld. Zijn bedrijf Ivor Paanakker photography staat dan ook voor een historische, maar tegelijkertijd progressieve kijk op de mode. Als commercieel fotograaf zoekt Paanakker daarmee de grenzen op van wat mensen gewend zijn en creëert daarmee explosieve, maar toch altijd zeer vrouwelijke foto’s. Zijn opzet, stijl en de emoties die zijn foto’s uitstralen geeft zijn werk net die scherpe rand die anderen niet op durven te zoeken.

Fotokunst van Ivor Paanakker

IVOR PAANAKKER EN NAAKTFOTOGRAFIE

Ivor Paanakker heeft zich sinds kort ook toegelegd op de naaktfotografie. De kunstenaar ziet het naakte lichaam echter niet als een doel op zich. Nee, de pure naaktheid van een model is een gereedschap, een manier om een bepaald gevoel over te brengen met zijn fotografie. Voor Ivor Paanakker heeft het naakte lichaam dezelfde eigenschappen en kwaliteiten als een kledingstuk en kan het dus dezelfde emoties teweegbrengen als een elegante jurk of bijvoorbeeld een spijkerbroek. Voor Paanakker is de scheidslijn tussen mode en naaktfotografie slechts klein en beiden tonen ze de kracht van zijn creativiteit.

Kunst van Alain Devolye

IVOR PAANAKKER EEN GELAUWERDE FOTOGRAAF

Ivor Paanakker heeft al drie ‘honorable mentions’ bij de Internationale Photography Awards mogen ontvangen en heeft dezelfde prijs twee keer bij de Prix de la Photographie Paris verkregen. Nationaal en internationaal wordt zijn werk zeer vaak gepubliceerd en heeft hij een grote naam in de kunstfotografie. Bij Cobra Art zijn we dan ook trots om met hem te mogen samenwerken. Heeft u al tussen onze collectie gekeken voor zijn werk? Zijn exceptionele stijl zal u niet snel vergeten en zal de bepalende sfeer geven die u zoekt in uw woning of bedrijfspand. Neem ook een kijkje bij het werk van onze andere kunstenaars, zoals Jaime Ibarra.

DISCOVER OUR
LATEST NEW ART WORKS

Founded in 1983 as a family business, Cobra Art Company is one of the leading International art wholesalers and distributors in plexiglass photography, paintings, masterpieces, objects and sculptures.

We regularly create new Art collections in close collaboration with various International artists and photographers.

GO ON OUR VIRTUAL TOUR
AND EXPERIENCE  THE COBRA WAY OF LIFE

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY AMSTERDAM

Click here to login for virtual tour –

VIRTUAL 360 TOUR GALLERY ROTTERDAM

Click here to login for virtual tour –

Menu