Hans Petersen een Hollandse kunstenaar

Hans Petersen is geboren en getogen in Rotterdam en ontwikkelde al op vroege leeftijd een passie voor de fotografie. Een opleiding aan de Koninklijke Kunstacademie van Den Haag was het logische gevolg en sindsdien heeft hij voor meerdere grote merken gewerkt en verschillende grote Nederlandse beroemdheden gefotografeerd. Zijn werk kenmerkt zich als flitsend, modieus en zeer stijlvol. Kledingmerken en modemerken huren hem in, omdat Hans Petersen als geen ander een merk met zijn fotografie in de markt kan zetten. Hij werkte 25 jaar als commerciële fotograaf, terwijl hij in zijn eigen tijd zijn persoonlijke kunstprojecten maakte. Sinds kort is hij dit fulltime gaan doen.

Hans Petersen art fotograaf

Hans Petersen is nu volledig overgestapt op de kunstfotografie. Lange tijd bestonden zijn werken slechts op de harde schijf van zijn computer. Een privécollectie van de visuele artiest die in hem verscholen ging. Nu wilt Hans Petersen met kunst u inspireren, intrigeren en opvrolijken. Zijn kunst is zowel opwindend, erotisch te noemen als dat het zeer stijl- en smaakvol is. Hij werkt met de mooiste vrouwelijke modellen en beeld ze af op prachtige locaties. Vaak met een sierlijke en klassieke sepia look. Zijn motto is dan ook: Ik doe waar ik van hou en hou van wat ik doe.’ Dat toont zich in alle fraaie creaties van deze Nederlandse kunstfotograaf.

Hans Petersen kunst aan uw muur

Geregeld werkt Hans Petersen samen met Cobra Art en dus is het mogelijk om via ons een van zijn prachtige kunstwerken te verkrijgen. Petersen zijn werk is gemaakt voor de liefhebbers van stijlvolle en erotische fotografie en zijn kunst creëert een elegante sfeer in uw huis. Perfect voor in uw woon-, bad-, of zelfs slaapkamer. Onze collectie van Petersen zijn zal u verbazen en opwinden. Geef uzelf nu de kans verliefd te worden op zijn werk. Neem ook een kijkje bij onze andere kunstenaars zoals, Cecile Plaisance.