Het familiebedrijf Cobra Art Company is in 1983 opgericht als kunstgroothandel voor de B2B markt. Wij, Mike en Jeannette van Rijswijk, zijn al ruim twintig jaar het creatieve brein achter dit bedrijf. De collectie bestond in de eerste jaren voornamelijk uit ingelijste reproducties en zeefdrukken, maar onze eigen creativiteit heeft het bedrijf naar een hoger niveau getild en werd de drijfveer om kunstcollecties te ontwikkelen in samenwerking met internationale fotografen en kunstenaars.

Met oog voor detail, een goed gevoel voor kleur en interieurdesign en een schat aan ervaring streven wij altijd naar vernieuwende concepten. Twee keer per jaar lanceren wij een nieuwe collectie in fotografie, schilderijen en kunstobjecten. Hiervoor reizen wij de hele wereld over om precies díe fotograaf, artiest of kunstenaar te vinden die onze ideeën kan vormgeven. Hiermee onderscheiden wij ons binnen ons segment. Architecten en interieurdesigners waarderen onze exclusieve kunstwerken, waarmee ook zij zich kunnen onderscheiden in hun interieurontwerpen.

Cobra Art Company behoort nu tot de internationale top van kunstgroothandels en distributeurs van moderne schilderijen en fotokunst op plexiglas. Ons klantenbestand bestaat wereldwijd uit luxe interieurwinkels, architecten, interieurdesigners, hotels en projectontwikkelaars.

Cobra Art Company neemt deel aan internationale beurzen in onder andere Frankrijk, USA, Spanje, Engeland en Azië, waar wij twee keer per jaar in een luxueuze stand onze nieuwste high end collecties tonen.

Arkeneel 2
3905 NS Veenendaal
The Netherlands
T +31 (0) 318 514 063
E office@cobraart.nl