Login

Login met je gebruikersnaam en wachtwoord.

gegevens onthouden

 

Uitgebreid zoeken

Zoek op kunstenaar, titel, thema, artikelnummer:

Kies een thema:

Cities & Urban art
Celebrities
Artistic Nude
Fashion & Faces
Black & White
Nature & Wildlife
Surrealistic
Pop art
Modern abstract
PAINTINGS CANVAS
WORLD PHOTOGRAPHY
CONTEMPORARY ART
FAVOURITES
PHOTO ALUMINIUM
VINTAGE

Cobra Art Company

Betaalbare collectie

Betaalbare kunst,Als groothandel levert Cobra Art al sinds 1983 schilderijen en fotografische kunst aan bedrijven. Uit de grootste collectie van Europa kunnen onze klanten de finishing touch voor hun interieur aanschaffen. Onder het motto kunst voor iedereen, zorgt Cobra Art ervoor dat kunst betaalbaar is. Onze kuntwerken en fotografie op plexiglas is uitermate geschikt voor projecten. Mede door de betaalbare prijs en hoge kwaliteit voorziet Cobra Art u altijd van de nieuwste trends en collecties.

Laat u nu inspireren in onze nieuwe webshop. Op onze inspiratie pagina kunt u de geselecteerde kunstwerken bekijken in een van onze interieurs. Heeft u nog vragen na aanleiding van uw bezoek aan onze webshop dan staan onze medewerkers u graag te woord. Ook kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hiermee blijft u altijd op de hoogte van de nieuwe trens en collecties.
Bij Cobra Art kunt u schilderijen en kunstfoto's selecteren uit de grootste collectie van Europa. Om het voor u makkelijk te maken hebben wij onze collectie verdeeld in drie categorieën: Plexiglas, Canvas en Dibond. Hierdoor kunt u op een eenvoudige manier een onderscheid maken in verschillende stijlen en prijzen.

KOM NAAR HET 600 M2 ART CENTER EN BEKIJK ONZE GROTE KUNSTCOLLECTIE

Cobra Art Company, sinds 1983, heeft een zeer grote collectie betaalbare schilderijen en kunstfoto’s, exclusief vervaardigd door een groep Nederlandse kunstenaars, en direct uit voorraad leverbaar. Naast een grote online collectie, nodigen wij onze klanten graag uit in ons unieke Art Center. Een 600m2 showroom in het hart van Nederland, waar een selectie van onze art collecties is gepresenteerd in een fantastische omgeving, waarbij op elk detail is gelet. Maak een afspraak en laat u deskundig begeleiden door ons verkoopteam, zij kunnen u alle mogelijkheden van onze art collecties toelichten. Naast een bezoek aan de Art Gallerie kunnen particulieren ook terecht bij onze Certified dealers.
Het is onze visie dat kunst betaalbaar moet zijn voor iedereen. Hiernaast is het bij ons ook mogelijk om samen met een van onze gerenommeerde kunstenaars een kunstwerk te ontwikkelen. Zo ontvangt u altijd een kunstwerk dat past in uw interieur. Kunstwerken zijn leverbaar in verschillende maten en stijlen. Onze betaalbare collectie kunt u vinden in onze webshop. Middels de inspiratiepagina kunt u zich laten inspireren om middels verschillende door ons uitgekozen interieurs foto's een indruk te krijgen hoe onze betaalbare collectie eruit ziet in uw ruimte.